Следва

Vogue x Irving Penn Event. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Стил урок на седмицата: Шепот от отвъдното

Back to basics...

All fashion преди 6 години

В този красив октомврийски ден се връщаме с няколко години назад. Носталгията ни достига и дружно леем сълзи по отминалите дни и колекции на Alexander Mcqueen. Говорим за онези колекции с многото карета НАВСЯКЪДЕ! Поли, рокли, шорти, палта и какво ли още не. Ох, беше толкова хубаво, толкова карирано

Mcqueen не е това, което беше, но “plaid” десенът винаги ще носи неговите мемоари и, въпреки че може да се нарече запазена марка на бранда, то тази година плъзна по модните подиуми навред. Сред заподозрените са Balenciaga, Versus Versace, Ralph Lauren и т.н. А и не само! Всички модни инфлуенсъри из социалните мрежи са явно на нашия mood и заливат интернет пространството с разнообразни тоалети със съответния мотив.

Впускаме се в модни страсти на карета:

Каре – all day, all night! Непретенциозно и гъвкаво е подходящо за всеки повод, а и вариантите са безкрайни. Фаворитни си ни късите рокли и гащеризони с модерните за сезона ултра секси високи ботуши, описващи крака. Изберете вашия топ аутфит и с чупка в кръста завладейте офиса, бара или просто столичните улици.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.