Стил урок на седмицата: Шепот от отвъдното

Стил урок на седмицата: Шепот от отвъдното

Back to basics...

В този красив октомврийски ден се връщаме с няколко години назад. Носталгията ни достига и дружно леем сълзи по отминалите дни и колекции на Alexander Mcqueen. Говорим за онези колекции с многото карета НАВСЯКЪДЕ! Поли, рокли, шорти, палта и какво ли още не. Ох, беше толкова хубаво, толкова карирано

Mcqueen не е това, което беше, но “plaid” десенът винаги ще носи неговите мемоари и, въпреки че може да се нарече запазена марка на бранда, то тази година плъзна по модните подиуми навред. Сред заподозрените са Balenciaga, Versus Versace, Ralph Lauren и т.н. А и не само! Всички модни инфлуенсъри из социалните мрежи са явно на нашия mood и заливат интернет пространството с разнообразни тоалети със съответния мотив.

Впускаме се в модни страсти на карета:

Каре – all day, all night! Непретенциозно и гъвкаво е подходящо за всеки повод, а и вариантите са безкрайни. Фаворитни си ни късите рокли и гащеризони с модерните за сезона ултра секси високи ботуши, описващи крака. Изберете вашия топ аутфит и с чупка в кръста завладейте офиса, бара или просто столичните улици.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.