Следва

It shopping list: Sweater Weather... Hoodies Weather!

PFW Пролет/Лято 2018 : Miu Miu

Geek chic...

Runway преди 6 години

В типичната за Miu Miu естетика, Миучиа Прада представя поредната силна и богато стилизирана колекция на сестринския на Prada бранд. С елементи, наподобяващи извадки от гардероба на тийнейджърите през 50-те, а след това и 80-те години на миналия век, едновременно и дамски, и мъжки, дизайнерката за пореден път ни прокарва през магията на разпознаваемия дизайн маниер на Miu Miu. Кичозните и на места грозновати детайли "оживяват" веднъж събрани заедно в изумителния стайлинг, достатъчно очакван от подобно дефиле. Във времена, когато ролята на дизайнера е много повече стилистична, отколкото когато и да е преди, то смеем да твърдим, че италианката се справя фантастично.

Geek chic препратките по карираните и раирани пуловери, чорапите до коляното и носените над тях сандали, допълват не само цялостното ретро ученическо настроение, но и още деликатно или пък не чак толкова подпомагат приобщаването на колекцията към един от развиващите се през последните няколко сезона трендове, а именно визуалното размиване между половете. Това се случва още с помощта на прави дантелени рокли, наслоени върху типично мъжки панталони; графични пуловери и купища 70-тарски принтове, настанени по спретнатите ризи с яки...

Убедете се сами в галерията горе>>>


 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.