Следва

Най-лошите мъжки колекции за сезон есен/зима 2009-10

Грижа за кожата в три стъпки

Clinique прави страхотната кожа лесна като „едно, две, три” със системата от 3 Стъпки - програма за всеки тип...

Shopping преди 14 години

Clinique прави страхотната кожа лесна като „едно, две, три” със системата от 3 Стъпки - програма за всеки тип кожа.

Клинично формулирана в резултат от идейния съюз между утопичния дерматолог на Clinique д-р Дейвид Орентрайх и опитната редакторка от сп.Vogue, 3 Step системата е основата на категорията грижа за кожата на Clinique. Те вярвали, че страхотната кожа може да бъде създадена с подходящия дневен режим, включващ ежедневно почистване, излющване и овлажняване, работещи в система. Постоянната дневна грижа е най-добрата защита срещу процеса на стареене на кожата.

“Добрата грижа за кожата се отплаща. Ежедневно – с по-чиста и по-свежа кожа. И след време тя изглежда по-здрава, за по-дълго време” – Dr. David Orentreich, Clinique’s Guiding.

От самото начало системата 3-Step Skin Care System е разработена за да се използва в система, като всяка стъпка спомага за ефективността на следващата за оптимален резултат. Сега, 40 години по-късно тя е все така ефективна, както при създаването си - почистване, излющване, овлажняване. Ключът е да се използват трите стъпки заедно и страхотната кожа е гарантирана. Три стъпки, три минути, два пъти дневно ще възвърнат баланса на кожата ви.

Ще намериш програмата в аптеките и в магазините за селективна козметика.

ПРОМОЦИЯ
:



При всяка покупка на 3 Step системата за ежедневна грижа за кожата в среден размер Clinique подарява комплект продукти за път предназначени специално за нуждите на вашата кожа.

More from View Sofia

More Shopping