Следва

Моден ексхибиционизъм: Долните НИ дрехи като горни!

Дженифър Лорънс за Dior Cruise 2018

Актрисата влиза в ролята на феминистка от Дивия запад.

All fashion преди 6 години

И всичко това специално за новата рекламна кампания, която представя дизайните от круизната колекция на Dior за 2018-та година.

За снимките 27-годишната Дженифър се превъплъщава в образа на силна жена, която не е лишена нито от женственост, нито от привлекателност.


Пременена във рокли с етно мотиви или дантели в съчетание с много бижута, шапка и груби обувки, Лорънс по перфектен начин улавя настроението на цялата колекцията, която е вдъхновена от картините на американската художничка Джорджия О'Кийф, която е върла защитничка на женските права.

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 16 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...