Следва

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Париж

Моден ексхибиционизъм: Долните НИ дрехи като горни!

Малки "нощни" тайни...

All fashion преди 6 години

Всички мечтаем да сме Спящата красавица - да спим по много и постоянно, защото 5 часа на денонощие никога не са достатъчни, и да имаме един принц на бял кон, който да ни носи вместо роза, я чанта на Chanel, я обувки на Balenciaga.

И понеже наистина толкова го желаем, редовно ни се случва да объркаме нещата в гардероба и решаваме, че е абсолютно удачно, а и наложително, да навлечем долните дрехи, като горни.

Да, говорим за тези моменти, когато отиваме на парти със сатенената си нощничка или пък жестокият ни топ всъщност е горната част от ултра модерната ни пижамка.

Идваме ви малките си "нощни" тайни... Коя каква има и къде и как я носи:

Габриела
Копринената ми рокля всъщност си е съвсем реална рокля, а не бельо или нощница, но пък по силует се води слип, което поне по описание съвпада с темата. Абсолютно непретенциозна и лесно съчетаема, нося я както вечер, така и през деня през студения сезон над уютен пухкав пуловер.

Цветина
Този черен разкош с акцент от дантела всъщност никога не е мачкал чаршафи. Не съм носила тази нощничка по предназначение, но за сметка на това е обиколила немалко партита и вечерни ивенти без никой да се усъмни, че е най-перфекната мини slip рокля. Комбинирам я с oversize черен блейзър и няколко колиета с различни дължини, и постигам безпардонно лесен парижански шик с леко игриво намигване.

Диана
Няма нищо по-хубаво от лекотата на копринена нощница или пижама сет от две част. Нежният допир до кожата, чувството на прохлада. А какво по-хубаво от това да се усещаме така не само в леглото под чаршафите, а и в офиса или на бар, дори? Затова си избрах и подобно горнище към моя sleeping pack, така че да мога да го нося където си поискам без никой да разбира моята малка тайна. Shhht…

Петя
Пижаменият тренд е наистина all over, така че грам не се притеснявам да си призная, че използвам горната част от сатенената си пижама и като топ. Комбинирам го с черно вталено сако или пък с oversize деним яке и съм тотално в тенденциите. Лекотата и сексапилното излъчване са само бонус!

More All fashion