Следва

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Париж

Моден ексхибиционизъм: Долните НИ дрехи като горни!

Малки "нощни" тайни...

All fashion преди 6 години

Всички мечтаем да сме Спящата красавица - да спим по много и постоянно, защото 5 часа на денонощие никога не са достатъчни, и да имаме един принц на бял кон, който да ни носи вместо роза, я чанта на Chanel, я обувки на Balenciaga.

И понеже наистина толкова го желаем, редовно ни се случва да объркаме нещата в гардероба и решаваме, че е абсолютно удачно, а и наложително, да навлечем долните дрехи, като горни.

Да, говорим за тези моменти, когато отиваме на парти със сатенената си нощничка или пък жестокият ни топ всъщност е горната част от ултра модерната ни пижамка.

Идваме ви малките си "нощни" тайни... Коя каква има и къде и как я носи:

Габриела
Копринената ми рокля всъщност си е съвсем реална рокля, а не бельо или нощница, но пък по силует се води слип, което поне по описание съвпада с темата. Абсолютно непретенциозна и лесно съчетаема, нося я както вечер, така и през деня през студения сезон над уютен пухкав пуловер.

Цветина
Този черен разкош с акцент от дантела всъщност никога не е мачкал чаршафи. Не съм носила тази нощничка по предназначение, но за сметка на това е обиколила немалко партита и вечерни ивенти без никой да се усъмни, че е най-перфекната мини slip рокля. Комбинирам я с oversize черен блейзър и няколко колиета с различни дължини, и постигам безпардонно лесен парижански шик с леко игриво намигване.

Диана
Няма нищо по-хубаво от лекотата на копринена нощница или пижама сет от две част. Нежният допир до кожата, чувството на прохлада. А какво по-хубаво от това да се усещаме така не само в леглото под чаршафите, а и в офиса или на бар, дори? Затова си избрах и подобно горнище към моя sleeping pack, така че да мога да го нося където си поискам без никой да разбира моята малка тайна. Shhht…

Петя
Пижаменият тренд е наистина all over, така че грам не се притеснявам да си призная, че използвам горната част от сатенената си пижама и като топ. Комбинирам го с черно вталено сако или пък с oversize деним яке и съм тотално в тенденциите. Лекотата и сексапилното излъчване са само бонус!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.