Следва

Кино прожекции с екологична кауза

Световноизвестните Ram Records празнуват рождения си ден в София!

Най-популярният лейбъл в света празнува 25-тата си годишнина в България!

Music преди 6 години

Летният музикален сезон приключи, но този в столицата тепърва започва. След музикална екскурзия по планини, морета и антични градове, HMSU се завръща в София.

Тази есен двигателите на дръм енд бейс сцената са решили да открият подобаващо сезона с едно ексклузивно събитие, като това е само началото, защото ноември и декември обещават да бъдат още по-интересни.

На 7 октомври 2017 в столичната зала ДНК, (част от Националния дворец на културата), ще посрещнем 4 гости от лейбъла на Andy C - RAM Records. Събитието е част от турнето по случай 25 години от създаването на лейбъла, а селекцията е повече от атрактивна.

За първи път у нас ще дойдат един от създателите на Ram Records - Shimon (UK), както и един от най-прогресивно развиващите се артисти на лейбъла - Stealth (UK). Черешката на тортата ще бъде любимецът на българската публика и един от най-харесваните артисти изобщо на световната сцена - Audio (UK).

Освен тях ще можем да се насладим и на рими от MC 2SHY (UK) - добре познат у нас с участията си на Spirit of Burgas и Therapy Sessions. От българска страна участие ще вземат резидентите на HMSU - High Roll, Ogonek, EXo, Targy и Faith. Солидното количество осветление и качествен басс са гарантирани от най-добрите системи, предлагани у нас, а специалния 3D мапинг от екипът на Elektrick.me ще допринесе за невероятното преживяване на публиката.

Събитието е с начален час 22:00, а промо билетите се разпродадоха отдавна. В момента билети могат да бъдат закупени от мрежата на www.EVENTIM.bg на цена от 25 лева, a в деня на събитието и на място цената ще бъде 30 лева.
Повече информация за събитието тук.

More from View Sofia

Родният фестивал за късометражно кино In The Palace приключи с обвинения към управата на Двореца в Балчик

Movies & TV преди 5 години

След седем дни, изпълнени със 154 късометражни филма от цял свят, разнообразна музикална програма на открито, лекции на гостуващи експерти, срещи на киноиндустрията, пичинг сесии за финансиране на проекти и практически упражнения за най-малките, IN THE PALACE International Short Film Festival обяви фаворитите за тазгодишното си, празнично 15-то издание...

More Music