Следва

С деца на разходка...Jay Z and Beyonce

Питахме мъжете: Кога НЕ е неприлично рано да ви се дадем

"Хубавите жени не чакат"... или пък?!?!

Love преди 6 години

В Редакцията редовно разискваме няколко перманентни теми: секс, храна и мода, разбира се.

Късен следобед, доволно нахранени, решаваме, че е редно да обсъдим силно належаща тема: Кога е перфектният тайминг да спиш с мъж, с когото излизаш. Оказва се, че и шестте имаме различни отговори и както винаги - никога не може да се стигне до консенсус.

Удряме на камък и за това се обръщаме към силните половинки с въпроса: Кога е, аджеба,  "безопасно" най-рано да правим секс с вас? Думата безопасно оставяме на вас да изтълкувате като значние.

Отговорите са чудесни, особено в компанията на следобедното кафе, убеждаваме се заедно, в редовете по-долу:

Борис, маркетинг специалист, 27
Различно, ако преди това има дълго време писане и комуникация, може и на втората среща... Ако пък се познават от преди това и първият път не е проблем. Различно е, наистина зависи от много неща.

Боян, мениджър, 24
Ами понякога има шанс да се прецакат и потулят нещата след първа среща. Зависи от бекграунда на отношенията, според мен. Най-окей е да не се чака много. Макс 2-3 среща. Прекалено ключова част от измерването на потенциала на едни отношения е сексът. Т.е ако е кофти, няма смисъл да се губи времето на двама души.

Филип, музикант, 24
Зависи на какво ниво се познавате! Много важно, по-скоро това е по-важното. Докъде сте стигнали в опознаването и създаването на връзка на доверие, но в днешно време това се случва в кратък срок.

Свилен, предприемач, 29
Зависи от това, което искаш, само секс или дълготрайна връзка.

Георги, спортист, 21
При първа удобна ( и не чак толкова удобна) възможност, връзката трябва да бъде изконсумирана.

Стойко, спортист, 23
В момента, в който е достатъчно пияна, да не може да каже "Не"

Стефан, икономист, 27
Най-рано за мен е безопасно една жена да прави секс с мен, след като сме се опознали и е минало известно време, за да може да станем по-близки. Мисля, че ако жената прибързва със секса, много мъже губят интерес към сериозна връзка с нея. В същото време не мисля, че е добре да се изчаква и прекалено дълго, тъй като сексът е много важна част от всяка връзка и сближава партньорите.

Васил Панайотов, писател, 39
С мен никога не е безопасно. Сексът не е за страхливи и за гнусливи. Не можеш да направиш здрав секс с безопасен мъж, както не можеш да направиш здрав шев с безопасна игла. Но встрани от това, ще кажа буквално - безопасно най-рано е на 16. Когато станете пълнолетни. Станете ли, не чакайте. След това разполагате с двадесетина години. От чакане няма смисъл. Поне те вас няма да ви чакат. Нито пък ние.

Владимир, държавен служител, 35
Няма точна рецепта, всяко събитие, което е отложено във времето, при всички положения увеличава удоволствието, стига да не е прекалено отложено във времето! Зависи от партньор, настроение, момент...

Пламен, финансов анализатор и одитор, 26
Всички подобни съвети с отдаването са напълно излишни и ненужни. Важно е кога е готова, какво чувства и какво иска. Просто е хубаво вие жените да знаете, че част от момчетата нямат проблем да изчакат определено време, само за да ви покажем, че искаме и имаме сериозни намерения към вас, но разберете, че прекомерното чакане изнервя ситуацията. Няма да е по-прекрасно, ако изчакате шест месеца, за да се уверите в човека до себе си. Направете това, което желаете най-много. Така всички ще сме доволни!

Яни, мениджър, 31
За мен е най-безопасно да правя секс, когато усетя, че първото ми впечатление относно дамата се е оказало вярно! Обикновено ме привличат интелигентни жени с чар и грация ...останалото е без значение!

Валентин, технически ръководител, 26
То си е до усещане. Не мога да кажа определен брой дни, по принцип колкото по-рано, толкова по-зле... ама пък и не трябва да е прекалено късно, че ще изгубим интерес.

More Love