Следва

NYFW: Обувките. Най-добрите модели от нюйоркските дефилета

Пол Андрю стана креативен директор на Salvatore Ferragamo

Шефът на бюрото за дизайн на обувки се заема с дамските дрехи

All fashion преди 6 години

В Salvatore Ferragamo отново са налице промени. Пол Андрю, преди завеждащ дизайн-департамента за дамски обувки в италианската модна къща, бе назначен за неин креативен директор. Андрю и преди това е работил за линията дамско облекло на Salvatore Ferragamo под началството на Фулвио Ригони, но сега вече е Главният.

За повишението си Пол обяви в Инстаграм: «Много съм благодарен на семейство Феррагамо за доверието и вярата в силите ми. Голяма чест е да работя с експертите на една от най-добрите модни къщи в света».

Припомняме, че преди работата си в Salvatore Ferragamo, Андрю бе ангажиран и в Alexander McQueen и Donna Karan, освен това има собствен бранд за обувки и аксесоари.

През февруари 2018 година на Седмицата на модата в Милано той ще дебютира в новото си качество с дамската колекция на Salvatore Ferragamo за Есен/Зима 2018.
Чакаме с любопитство.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.