Седмичен ХОРОСКОП - 09.10 - 15.10

Astro преди 6 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През този период за представителките на зодия Лъв ще има известно напрежение, но то ще бъде в конкретни отношения с много важен за вас човек. Това вероятно ще се дължи на невъзможността да се направи обещание, от което се нуждаете. Трябва да разберете, че всичко е въпрос на търпение и не винаги на договаряне. А пък на някои обещания просто не е писано да бъдат направени, а камо ли спазени. А вие не искате да ви бъде обещавано нищо, което няма да се случи. Оценете искреността на човека срещу вас.

Отношенията между различните поколения ще бъдат важни и конструктивни. Нямате представа колко полезни могат да бъдат те, особено сега.

В началото на седмицата изпитвате силно вълнение. Искате да откривате, да се запознавате с нови хора, да посетите невиждани до момента дестинации. Защо не започнете да правите планове по въпроса? Всичко около вас изглежда потънало в рутината, а това ви измъчва.

От сряда до петък трябва да се справите с важни въпроси в личен план. Дайте си необходимото време за разговори и откровения. Не всичко се решава от само себе си.
През уикенда избягвайте суетата. Имате по-важни ангажименти, върху които да се съсредоточите.

Хороскоп

Още от Astro