Седмичен ХОРОСКОП - 09.10 - 15.10

Astro преди 6 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Представителките на зодия Стрелец трябва да направят някои равносметки. Нуждаете се от това сами да решавате, сами да действате и сами да поемате отговорност.

Напоследък все някой се меси в живота ви и това трябва да спре, защото ви унищожава вътрешно. Инстинктите ви, интуицията и вътрешният ви глас са най-добрите съветници. Вие знаете какво искате, просто трябва сами да се запитате. Имате отговора и сега вече сте готови за действие.

Емоциите ви са силни, но това е добър знак. Така най-добре можете да разберете дали вземате правилното решение за себе си.

В началото на седмицата енергията ви е толкова позитивна и мотивираща, че карате всички около вас да се чувстват щастливи. Няма значение дали сте в работата, или у дома – около вас всеки се усмихва, става по-ведър и ентусиазиран.
От сряда до петък прекарвате времето си с най-близките ви. Но независимо от тесния кръг от хора, вие се чувствате еуфорично.

През уикенда правите някои основни промени, на базата на всичко, което сте научили за себе си и околните през седмицата.

Хороскоп

Още от Astro