Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Bridal Fall 2018: Viktor&Rolf

Привидна класика...

Runway преди 6 години

Третата забележителна булчинска колекция на холандското дуо Victor&Rolf представлява категорично олицетворение на тълкуваната от тях естетика, а именно изкусно изработени дизайни в подчертано скулптурирани силуети.

"В нашата сватбена колекция за Есен 2018-та разглеждаме сливането на неминуемата Viktor&Rolf концепция с луксозния сегмент сватбено облекло. Всички тези изящни модели са създадени с внимание към типичните булчински елементи като панделки и обемен тюл, но едновременно с това без да изневеряваме на нашите дизайн ценности."

Резултатът от творческия труд се превежда в привидно класически силуети, които обаче разкриват истинско майсторство по отношение не само на изработка, но и още на за мисъл и детайл, така както само Виктор и Ролф умеят - тежко падащ креп, водопади от най-фин тюл, но и още нежни 3-D флорални декорации от плексиглас...

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.