Следва

Уикенд в Instagram

Кратък Party наръчник: Hot Stuff

A Little Party Never Killed Nobody...

All About Life преди 6 години

9-ти октомври. 14 градуса, усещат се като 6. Тормози ни носталгия по топлото, желанието да сме секси е по-силно от останалите желания.

Партито дойде от морето в града, респективно тръгва чуденката в какво, ако не в пясък, да "обуем" крачета.

Следва кратък наръчик за купонджийки. Защото Глътка Парти в началото на сезон Есен е като първото слънце през април за всяко живо същество.

Тръгваме с парти аутфитите, другото после!



Hot Stuff 1
Отговорът на всеки парти въпрос е червеното мини. Безпогрешно секси решение в женствен силует, което носим сезон след сезон, то заема главна и неоспорима роля във визията ни. Не желаем да нарушаваме силното излъчване на дрехата, затова запазваме аксесоарите към нея ненатрапчиви - чифт незабележими сандали и елегантен малък клъч.

 Hot Stuff 2
Металическите тонове освен тренди, са и абсолютно задължителни що се отнася до парти визия. Чифт скини панталони със скъсена дължина в лурекс заемат ролята на акцент на фона на останалите минималистични елементи - топът, наподобяващ бельо и елегантният бял блейзър. Позволяваме си дързост с избора на чантата, но обувките запазваме в премерен тон, нали сме „добри“ момичета.

Нашите предложения в галерията горе>>>


Фотограф: Мариана Петрова
Стилист: Габриела Желева
Грим: Dior 
Коса: Митко Дамов Academy 
Модели: Преслава/ Inter Models 


Останалите "малки градски тайни" за "добри" и "пораснали" момичета можете да намерите в "Кратък парти гид за добри момичета", който обещава милион приключения по тъмно и се разпространява в любимите ни Happy & Candy!

More All About Life