Чудесата на природата - Ашваганда

Чудесата на природата - Ашваганда

Когато природата почука на вратата...

Да сме красиви, поддържани и ослепителни - това е наша мисия. Като всяка друга задача обаче и тази се нуждае от време, грижи и отдаденост. Красотата изисква жертви, а и хубавите неща стават бавно...

Колкото грижи и старание да полагаме, понякога ни е нужна и “помощ от приятел” - подходяща козметика, терапии и медикаменти. А какво по-хубаво от натуралните продукти за целта.... Няма по-голям дар от този на природата, който умее по-добре от всичко да ни обгрижи и остави млади, положително заредени и ЗДРАВИ!

Днес се пренасяме в обожаемата Индия, за да ви запознаем с “Аюрведа” - една от най-древните системи за грижа за здравето. В буквален превод означава “знание за живота”, а мисията й е опазването му – здравословни навици и терапия, не само за тялото, но и за психиката, взаимоотношенията и духа. Аюрведа разчита за животоспасителната си мисия на различни билки и методи, а сред най-мощните познати билки в света е Ашваганда.
Именно за нея ще си говорим сега.

Коя е Ашваганда, какво ни дава и защо я взимаме? Тя е дар, от онези, които носят в себе си почти всичко, от което имаме нужда. Обединява множество полезни съставки и въздействия върху оргазнизма, конкретно:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.