Следва

Най-нестандартните подиуми по време на Мъжката седмица на модата през юни

Петте неща, които се случиха в модата през изминалата седмица

Вече успяхме да гледаме новия филм на Саша Барон Коен, който излезе по кината през изминалата седмица в...

All fashion преди 14 години

1. Фешън образът Бруно

Вече успяхме да гледаме новия филм на Саша Барон Коен, който излезе по кината през изминалата седмица в България. Героят на английския комик, Бруно, е част от световната модна индустрия, гей е, изпада в много нелепи ситуации, и мечтае да стане звезда, което гарантира много забавления, снобизъм и култови аутфити. Не е най-добрият филм, но пък си струва двата часа загуба на време.

2. A Magazine curated by Proenza Schouler

Едно от любимите ни списания, A Magazine, което всеки брой кани различни дизайнери да правят изданието по тяхно усмотрение, този път е заложило на двамата млади от лейбъла Proenza Schouler.




В изданието едно от най-интересните неща е провокативната сесия на момчета, облечени в дамски дрехи на някои от най-известните дизайнери.


3. Линдзи Лоън отново лице на Fornarina


След успешната рекламна кампания за сезон пролет/лято 2009 италианската марка Fornarina отново покани Линдзи Лоън за свое рекламно лице, като този път старлетката влиза в ролята на модерна, секси и еманципирана млада дама.

4. Louis Vuitton Cabaret Shoes



Не, не става дума за нов модел дамски обувки, представени от известния френски лейбъл за луксозни стоки, а за мъжки обувки, които според нас са вдъхновени от френските кабарета и нощния живот на Париж. Явно дизайнерите на мъжката линия на Louis Vuitton стават все по-екстравагантни и смели в решенията си що се отнася до аксесоарите, щом представя и подобен род обувки, които са обсипани с метални пайети. Не е нещо, което да не сме виждали и преди, но за луксозен и елегантен лейбъл това е доста екстравагантно решение.

5. Скритите вежди на Givenchy



Преди много време ти показахме рекламната кампания на Givenchy и ти казахме, че Адриана Лима ще е новото лице. Този път обръщаме малко по-сериозно внимание на една тенденция, която марката наложи, а именно скритите вежди. Това е нещо, което сме виждали по много фотосесии и ревюта на други дизайнери(Chloe, Lanvin, 3.1.Phillip Lim, Balenciaga), но никога липсата на вежди не е била толкова силна и преднамерена. Тази тенденция ни харесва, като смятаме да я приложим и върху себе си, но не като се лишим от вежди, а като забравим за перфектната извивка, а заложим на естествената форма и светлия цвят.

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.