Следва

IN SLOGANS WE BELIЕVE!

Bridal Fall 2018: Carolina Herrera

Нежна симфония...

Runway преди 6 години

Завръщането към добре познатите традиции по отношение на естетика, поставя основите на булчинската колекция на Carolina Herrera за Есен 2018-та. Самата дизайнерка абсолютно отрича тенденциите по отношение на сватбените колекции: "Старомодното е от значителна важност що се отнася до избор на рокля." Тя тълкува тази класика под формата на нежни изчистени силуети с нежни бели декорации, но и още деликатната поява на цветни такива.

Редно е да се отбележи, че макар и венецуелската дизайнерка да говори за традиционен подход, тя стои настрана от очакваните щедри декорации и купищата дантела, очаквани при разговор за класическа сватбена рокля. Нейните предложения представляват нежна симфония от силуети с прибрана горна част и разкрояване в полата, а като детайли ясно се открояват красивите кожени колани с квадратни токи, "практичните" джобове по роклите с панделки по гърба; изкусно поставените разкроени ръкави, или пък тюлените такива...

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.