Следва

Dare U: Grab your P*nis

IN SLOGANS WE BELIЕVE!

Слоганите, да!

All fashion преди 6 години

Поредица от думи върху тениски или стени, или каквото и да е друго, които притежават силата да те вдигнат в октомврийския четвъртък от леглото и да ти вдъхват смелост да направиш онова обаждане, от което те е страх, но искаш от месеци. Слоганите, които по един магичен и красив начин напътстват в така объркания ни /понякога, но повече винаги/ живот.

Нора Ампова, Мила Атева, Калоян Илиев - Кокимото, Антония Пашова - TOCHKA, Милко Бояров, Prototype 23 и Глория Петкова са имената, които се съгласиха безусловно да ни "упътят" в авторското предизвикателство на View Sofia - LIFE V.S. Slogans със своите жестоки авторски послания, създадени специално за този проект и по тази наша поръчка!

Enjoy! AS WE did!




(Антония-Tochka/ "ME IS YOU")


Slogan / Prototype 23 / Чанта H&M/ Обувки H&M




Slogan/ Нора Ампова " Love is a color"


Slogan/ Мила Атева 
I DON'T DO TRENDS!

"Идеята на този слоган е, че тенденциите са пазарен инструмент, а не са в полза на потребителя. Много по-важно за визията и личността е да имаш собствен стил. Твоите цветове, твоят силует, твоите дължини и общи пропорции. Когато овладееш "твоето", винаги можеш да избереш от новото и актуалното."


Боти H&M


Кожено яке/ личен архив


Slogan/ Глория Петкова " Дарлинг, чил" 


Slogan/ Калоян Илиев Кокимото "Аз съм ВЕЛИК, защото съм ВЕЛИК" 

 „Аз съм велик, защото съм велик“ (I’m great, because I’m great”). Изхождайки от техниката на логическата манипулация в публичния дискурс, използвам принципа Circulus Vitiosus (от латински „порочен кръг“). Това е начинът на аргументиране, при който тезата изпълнява ролята на довод, опитвайки се да обоснове самата себе си.
"


Кожено яке/ личен архив




Ръкавици&Ботуши H&M, шлифер Burberry, арфхив на Редакцията 




 



Slogan/ Милко Бояров "I belive in miracles the way I belive in myself"








 
Авторите
Нора Ампова: 28 години. Талантлив автор, завършил Художествената академия в класа на проф. Андрей Даниел и вече млада майка. С редица изложби зад гърба си и виртуозно усещане за изкуство (към което признаваме си сме пристрастени!)

Мила Атева: моден дизайнер и създател на вдъхновението Sassa Bjorg.Творец с главно "Т", който не спира да създава мода извън границите.

Калоян Илиев- Кокимото: Родом от Варна, но покорител на света чрез своето "меко казано" зашеметяващо изкуство. През 2008-а завършва своето образование във факултета по изобразителни изкуства в Търново и специализира графика в академията за изящни изкуства в град Лодз, Полша. Провокативен артист без ограничения и автор на повече 22 самостоятелни изложби.

Антония Пашова - TOCHKA: Жена с изключителен стил и дизайнер,чийто усет и отношение към модата те карат да се чувсташ в компанията на наистина специален човек. Завършва Националната художествена академия със специалност Мода.

Милко Бояров: 27 години. Завършил Национална Художесвена Академия. Създател на мечти, чрез таланта си да изработва бижута от едни други- космически измерения. В момента Милко е в Цюрих и работи за световноизвестната марка часовници Swatch.

Prototype 23: Антония Кондова и Станислава Димитрова. Две млади и красиви момичета, с впечатляващо усещане за мода. Креативно дуо, което създава една съвременна, различна и новаторска модна марка.

Глория Петкова:  Красавица - червенокоска. На 26 години. Модел, актриса, диджей и Артист с главно "А". Момиче с богато усещане за естетика и отношение към изкуството - абстрактното изкуство. Завършва Художествената гимназия, след което заминава да учи мъжки моден дизайн в Лондонския моден колеж. Днес с адрес: България, Глория продължава да твори и дерзае с пълна сила, а ние сме в нетърпеливо очакване на новите и проекти! 


Фотограф: Делчо Димов за View Sofia
Стайлинг : Филип Тренчовски
Грим:  Неви/ Inglot с помоща на течни сенки Aquastic 20, Freedom System HD Hightlight 154, Diamond Lip Tint 104.
Модели: Илона, Гергана, Калина, Маргарита / Ivet Fashion 


Благодарим ВИ! 

More All fashion