Следва

20-те най-горещи тенденции за Пролет/Лято 2018

Fashion battle: Shine bright like a diamond

Bling bling

All fashion преди 6 години
Ежеседмичната доза моден сблъсък се задава с особено приятна тема за дискутиране, а именно цариците на парти визията - пайетите. Константа в дамския гардероб, но и едновременно с това допълнително усъвършенствани сезон след сезон, през очите на нашите редактори, интерпретациите изглеждат така:

Габриела

Сравнително по-интересен начин за носене на пайети е този в ежедневната визия. Един широк суитчер с качулка в сребристи металик тонове се съчетава прекрасно с винтидж на вид mom джинсите, към които пък е повече от задължително да добавим чифт бели боти. След като основите на силуета са вече поставени, надграждаме резултата с помощта на няколко добри аксесоара - великолепна чанта, големи обици халки и нежен сребърен пръстен. 

Топ Asos 88 лв.

Джинси Topshop 88 лв.

Боти H&M 109 лв.

Пръстен Cos 49 лв.

Обици Cos 57 лв.

Чанта Loewe 3234 лв.

 

 Филип

Откакто Джонатан Сондърс превзе креативната част на емблематичната модна къща, Diane von Furstenberg, лейбълът, подобно на феникс, се прероди творчески. Пайети и bling bling са днешната тема на модния двубой. Креп, копринен сатен, двуцветни пайети и деконструктивна кройка, са главните компоненти, с които можем професионално, с две думи да преразкажем тази красива рокля.


Пайетите остават актуални и тази година, а роклята намираме тук>>>.

 

 

Анкета

А ВИЕ коя визия ще изберете?

More All fashion