William Vintage x Gianni Versace Archive Collection: Редакторите гласуват

William Vintage x Gianni Versace Archive Collection: Редакторите гласуват

По десетобалната...

И тази седмица спираме вниманието си върху star-studded събитие от най-висок ранг, за да разнищим модните избори на звездите.

Повод за размисли ни дава партито за отпразнуване на ексклузивната колекция William Vintage x Gianni Versace Archive Collection, пусната за продажба във Farfetch.

Амал Клуни, Рейчъл Зоуи и Каролина Вриланд са малка част от познатите лица, които уважиха шикозния коктейл в Лос Анджелис по-рано тази седмица. Както изисква етикета, всички бяха пременени в модели на Versace, но както ни е добре известно не всеки може да носи моделите на Донатела и Джани със същия маниер както например Наоми Кембъл.

 Дрехите на "заподозрените" коментират Габи, Петя и Йони:

Амал Клуни

Габриела 8/10

Свикнали сме да гледаме Амал във великолепни визии и затова съответно очакванията към нея са леко завишени. Подборът тук е чудесен, но някак липсва елементът на изненада...

Петя 4/10

Златистата рокля на Versace далеч не е от най-добрите стилистични избори на Амал. Това най-вероятно има и нещо общо с това, че излъчването и характерното присъствие на Амал доста се различава от това на типичната Versace жена - екстравагантна и ултра сексапилна дива.

Йони 7/10

Амал е красива жена, несъмнено. Но има нещо в аутфита й (може би избора на рокля), което ме кара да й дам 7 от 10, а не 10 от 10.

Карълайн Вриланд


 
Габриела 5/10

Това със сигурност не е най-добрият начин да носиш винтидж Versace, изглежда някак евтино, но пък Карълайн винаги се е стремяла към провокацията.

Петя 10/10

Правнучката на легендарния моден редактор Даяна Вриланд, Каролина Вриланд, винаги се отличава с модните си избори. Безпогрешен е и изборът й за вечерта - типично Versace - високи велурени ботуши и рокля, очертаваща всички женствени извивки. За разлика от по-голямата част от гостите на събитието, Каролина носи Versace духа и това личи, не само в ярката бандажна рокля, а и в погледа й. She's got it from her grandma!

Йони 10/10

Карълайн - I like Каролин! Винаги дръзка, смела и секси!

Ерика Пелосини-Леман


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.