Следва

Bridal Fall 2018: Elie Saab

Bridal Fall 2018: Marchesa

За някои да, за други не!

Fashion преди 6 години

Идва момент в живота, когато черните накъсани дънки и тежките рокерски ботуши остават заровени в хубавите спомени за вечна младост.

Душата копнее и живее в реалността със същия интензитет на бунтовническата енергия отпреди.

Ако съществува някакъв показател или конкурс за креативност, титлата най-изоставащ елемент в  модното изкуство (жива индустрия) определено ще спечели булчинската рокля.

Конкретно по въпроса Marchesa Bridal Fall 2018, по дефолт следва отговорът: Клише, едно и също, винаги. Знаем, че по принцип всяка една жена, поне веднъж в живота иска да бъде Пепеляшка. Естествено, че нямаме нищо против, но дизайнерите и техните модни къщи достигнаха върха на креативната стагнация, аномалия в силует и кройка, повтарящи се аксесоари и  детайли, досадни композиции и декоративни стилизации.

Когато вземете съдбоносното решение, постарайте се естетиката да бъде вечният момент, който винаги ще помните. Останалото са емоции, но то е друго.

 

More Fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.