Следва

Дизайн за вдъхновение: Страст на хоризонта

CLÍNICA LIBERTY - Клиника на новото време!

Тук за ВАС!

Health преди 6 години

Имаме изненада за вас! Поредната!

Всички знаем лятото колко е секси да се разнасяме по плажа с релеф на корема, карамелен загар и леки капчици пот да се стичат както капките по чашата с поредното мохито. Ултра, мега яко!

Да де, ама има някои неща, които си носят чара само през горещия сезон и толкова... Затова сега ще се пренесем към една актуална тема не само през топлите, но и при студените сезони. Един факт, от който мнозина тайно страдат и това отнема от пълноценния им начин на живот.
Ние все пак сме усмихната и услужлива Редакция и искаме да сме в помощ на всички. По този повод, за да сме винаги готови за вас, jтази седмица бяхме на откриването на една нова иновативна клиника в София. Пихме вино, когато всички останали пиха кафе, слушахме и се образовахме, за да споделим днес с вас.

Става въпрос за CLÍNICA LIBERTY, която на 11 октомрви отвори врати в слънчевата ни столица. На някои може и да е позната, тъй като името е световноизвестно, с четири клиники до момента и още много планирани. За тези, които не се чували нищо, следва важното!

Главната дейност на болницата е лечение на хиперхидрозата (прекомерното изпотяване) - проблем неприятен, тегав, дълго пренебрегван, но вече не! Как става това?

Лечението се извършва чрез иновативна техника miraDry - електромагнитни вълни, които разтварят потните жлези, без да се наранява останалата тъкан. Резултатите са редуциране на потта до 80-90% само с две процедури, а ефекът е налице веднага.

Процедурата е напълно безопасна и не води до негативни последствия за организма. Допълнителен ефект е премахването на неприятната миризма и в повечето случаи намаляване на окосмяването. Не спираме дотук обаче. Клиниката не се ограничава до решаванаето на проблема само в областта на подмищниците. Предлага се и терапия palmaDry, която се използва за лечение на свръхизпотяване в областта на дланите и стъпалата. Процедурата е на принципа на йонофореза и е пригодена за провеждане и в домашни условия.

Понастоящем процедурата е помогнала на над 30 000 пациенти. По време на събитието имахме удоволствието да се срешнем и с две дами, минали по този път. Те споделиха с нас своят опит и ни разказаха за положителни ефекти. Препоръчват терапията на всеки, който страда от подобен проблем.

Хиперхидрозата не е казус, с който се сблъсква всеки в ежедневието си, но това не означава, че трябва да бъде пренебрегван. Ние сме медия обаче и е наш дълг да говорим за всичко, важно за нас, важно и за вас. Като тук включваме всичко, дори и деликатната материя.

Пълна информация за клиника CLÍNICA LIBERTY можете да откриете на www.clinicaliberty.bg.

Всеки, който желае да посети CLÍNICA LIBERTY може да запише своя час за безплатна консултация на тел. 070010666. Мястото е в София, Студентски град, ул. “Проф.Кирил Попов”46, етаж 1.
.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.