Следва

Питахме мъжете: Искаме момичето? Къде го водим на първа среща?

Магия, шоколад и „Дисниленд“ или защо Париж е страхотно място за семейно пътешествие

Mastercard предоставя уникалната възможност на две български семейства да отпразнуват 25-та годишнина на Дисниленд в Париж.

All About Life преди 6 години

Представете си място, което съчетава паметта на историята с духа на новото време, класическата култура с модерното изкуство и архитектура, добрите обноски с романтичните легенди... Да, то съществува и сигурно се досетихте, че се нарича Париж. Френската столица е една от най-предпочитаните дестинации за посещение сред европейските градове и това не е изненадващо. По последните данни на Глобалния индекс за най-посещаваните градове от 2017 г., Париж се нарежда на второ място в Европа и на трето в света по предпочитанията на пътуващите от цял свят.



Френската столица най-често се асоциира с романтичните изживявания, бизнеса и модата, но тя е идеална дестинация и за семейни пътешествия. Париж е изпълнен с места, на които родителите могат да се чувстват спокойни за безопасността на своите деца и едновременно с това да задоволят тяхното безкрайно любопитство и жажда да изследват света. И всичко това докато заедно се забавляват. Например, любопитна спирка във френската столица може да бъде Музеят на Магията, който със сигурност ще плени децата ще разпали въображението им с атрактивни демонстрации на фокуси. Друго подходящо място, което превзема сърцата на малки и големи, е Музеят на шоколада. В него може да се проследят историите на над 1 000 вида шоколад от целия свят, които са подслаждали живота на различни поколения през вековете.

Докато говорим за семейни пътешествия в Париж, не може да пропуснем и Дисниленд – една парижка гаранция за истински и дълготрайни спомени от срещата с невероятни атракции, магична атмосфера и приказни герои.

Mastercard знае, че хората оценяват вълнуващите преживявания много повече от материалните вещи, а пътуването е един от най-сигурните начини за създаване на емоции и нови незабравими спомени. Затова Mastercard дава изключителен шанс за българските картодържатели и техните семейства да отпразнуват годишнината на Дисниленд в Париж. До 6 ноември 2017 г. всяко безконтактно плащане може бъде регистрирано на www.mastercard.bg, което дава шанс на всеки картодържател да играе за големи награди – един от двата пакета за посещение на космополитния град, с който цялото семейство да се впусне в незабравимо изследване на приказния свят на Дисни.

Повече за възможността да спечелиш безценно Дисни преживяване: www.mastercard.bg
   

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.