Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 16.10 - 22.10

Питахме мъжете: Искаме момичето? Къде го водим на първа среща?

Питахме майсторите vol.1

Love преди 6 години

В Редакцията вече няколко седмици разискваме два основни въпроса: Кое е най-подходящото място за първа среща и има ли край ремонтът до офиса? За да съчетаем темата на редовната ни рубрика с дълбокото желание шума от строителни инструменти да приключи, решихме да попитаме не кои да е мъже, а именно мъжете, причиняващи цялата тази врява.

За наша огромна изненада и тримата, осмелили се да си поговорят с нас, бяха доста свенливи с отговорите си, но за сметка на това, не се срамуваха да застанат пред обектива ни.


Пешо и Иван

33-годишният Иван, беше лаконичен с отговора си, потвърждавайки вечната теза, че "Любовта на мъжете минава през стомаха", и каза, че на първа среща просто би искал да вечерят някъде.

Приятелят му, Пешо (41), беше искрен до болка в отговора си, но пак не отиде кой знае колко по-далеч от кухнята - разказа ни как омайва жените, като ги води на любимата си баничарница.

Бригадирят, другият Иван, сложи колегите в малкия си джоб и им изнесе беседа за това как трябва да се държат с една дама на първа среща. "Първо трябва да я поглезите - да я заведете на сауна, на маникюр, на педикюр." И той не подмина ресторанта, но когато го попитахме какъв точно да е той, Иван ни отговори с любимия женски отговор "Където на нея й се ходи." Началникът допълни нещо и за дискотека, но не било задължително.

Тримата ни приятели не ни отговориха особено задоволително на "любовния" въпрос, но пък разбрахме най-важното - ремонтът приключва след месец!

More Love