Седмичен ХОРОСКОП - 16.10 - 22.10

Astro преди 6 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Основните ви ангажименти през тази седмица ще бъдат свързан с финансови документи и решения от подобно естество. Внимавайте в действията си в това отношение. Ако трябва, консултирайте се със специалист.

Очаквате някой да спази обещанието си към вас, което ще се окаже решаващо за развитието на отношенията ви. Тези събития ще ви повлияят много на емоционално ниво, което може да се отрази на работата и способността ви да се мобилизирате и организирате.

Въпреки всичко, вие ще получите силна приятелска подкрепа във всичко, с което си имате работа. Това е достатъчно, за да ви вкара отново в релси и да ви амбицира.

Новите вълнения в живота ви ще бъдат свързани с ново приятелство или романтична връзка.

В началото на седмицата имате по-философско виждане за нещата, разглеждайки всичко в по-общ план. В крайна сметка, цялостното положение е по-важно, отколкото отделните и незначителни нередности, които с времето ще се подредят.

Поставете себе си на първо място и мислете повече за здравето, комфорта и щастието си. Сряда, четвъртък и петък са чудесни дни, в които можете да се захванете със занимания с цел самоусъвършенстване.

Уикендът е невероятно романтичен.

Хороскоп

Още от Astro