Седмичен ХОРОСКОП - 16.10 - 22.10

Astro преди 6 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Представителките на зодия Риби през тази седмица ще проведат важен разговор с човек, живеещ в различен град или страна. Причината за това може да бъде ваше конкретно решение или нещо, за което търсите разбиране, помощ или подкрепа.

Периодът е добър за уреждане на документи. Не всичко ще се развие по начина, по който искате, но пък до голяма степен ще пожънете успехи – останалото ще трябва да почака своя правилен момент. Ако бъдете търпеливи, ще видите защо не всичко трябва да се случва на момента. Това ще бъде ценен урок.

Приятелите ви играят силна роля в живота ви, но това е особено важно сега. Нуждаете се от техните мнения, идеи, съвети и вдъхновение. Не се колебайте да споделяте с тях всичко, което ви тревожи.

В началото на седмицата около вас и във вас всичко започва да се променя. Това леко ви стряска, тъй като новото първоначално е плашещо. Но скоро ще видите, че чувството на трансформация, развитие и нови емоции е невероятно.
От сряда до петък все още сте леко дезориентирани, но общуването с правилните хора ще ви отърве от тази беда. Това, което изпитвате сега е много важно и ще ви даде важни уроци. Няма да сбъркате, ако изразите тези емоции в нещо или просто ги запишете някъде.

През уикенда се постарайте да не анализирате прекалено много ситуациите, в които попадате.

Хороскоп

Още от Astro