Седмичен ХОРОСКОП - 16.10 - 22.10

Astro преди 6 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, то пред вас стои седмица, в която ще имате възможност за успех, свързан с приключването на важен ангажимент. Това ще ви отвори много врати, за които дори не сте предполагали.

През този период ще се появи нещо, което ще ви изненада положително. Това ще ви стимулира допълнително. Сега е подходящият момент за разрешаването на всякакъв род въпроси и грижи, които досега сте отлагали „за по-добро време“.

Ако имате възможност за пътуване, осъществете го. Ако го направите с определена цел, то късметът ще бъде на ваша страна и със сигурност ще пожънете успех.

В началото на седмицата нещо ви притеснява, но се опитвате да го игнорирате. Истината е, че най-добре е да не го държите в себе си, а да споделите с някого. Можете дори да получите правилния съвет и отговор на притесняващия и въпрос.

В сряда и четвъртък сте задълбочени и замислени върху хиляди неща. В петък това рязко ще се промени, защото нещо невероятно ще ви разсейва през целия ден. За всяка от вас това ще бъде различно нещо – изненада, жест, романтика…

През уикенда си починете, подарявайки си време за самите себе си.

Хороскоп

Още от Astro