Седмичен ХОРОСКОП - 16.10 - 22.10

Astro преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Седмицата няма да бъде от най-лесните за Близнаците. Ще трябва да бъдете много мобилни, вършейки няколко неща наведнъж. Това се дължи на множеството ангажименти, които сте поели в последно време. Но всичко това, макар и да изглежда плашещо, е изключително положително. Сега правите важни стъпки в развитието си и не изпускате нито една възможност. Усиленият ви труд ще бъде забелязан и оценен, ако продължавате в същия дух. Ако се справите с всичко, то доходите ви със сигурност ще се увеличат.

В личен план ще трябва да спазвате обещанията си. Вие държите на думата си, но това е особено важно и за хората около вас, особено за любимия ви човек. Всяко забравяне, отлагане и липса на действие няма да останат незабелязани.

В понеделник и вторник се чувствате объркани. Нищо не търпи отлагане, а вие се чудите кое е най-належащо. Редно е сами да дадете оценка на това и да разпределите прецизно графика си. Всичко е до организация.

От сряда до петък вече навлизате в ритъм. Не забравяйте обаче, че освен задълженията, трябва да се разнообразявате. Това ще допринесе и за пълноценността на работата ви. Излизайте, прекарвайте време с любимите си хора и близки приятели.

Уикендът е пълен с нови лица и запознанства.

Хороскоп

Още от Astro