Седмичен ХОРОСКОП - 16.10 - 22.10

Astro преди 6 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През този период ще прекарате повече време със семейството си. Независимо дали ви събира някакъв повод, или просто нуждата от повече време заедно, това ще ви се отрази положително. Вашите близки ще изиграят важна роля в живота ви тъкмо сега. Ще изживеете различни емоции, свързани с празнични събития.

Доста от плановете ви ще се развиват бавно, а вие очаквате бързи резултати. Не си създавайте нереалистични представи. Обикновено се целите нависоко, а това отнема време. Колкото повече търпение имате, толкова по-добре ще се развие всичко.

Като цяло седмицата ще бъде обещаваща и полезна за вас, особено, ако сте от представителките на зодията, които обичат работата си. Това ви прави още по-устремени към успеха.

В началото на седмица се опитайте да не разхищавате парите си. Тогава ще имате склонността да искате да инвестирате и харчите, но трябва да овладеете спонтанността си. Помислете добре преди да отделяте големи суми пари за каквото и да е.

От сряда до петък ще работите усилено, което ще ви донесе множество ползи. Близките ви хора ще ви зареждат с положителна енергия през цялата седмица.

През уикенда се заобиколете от най-добрите си приятели.

Хороскоп

Още от Astro