Седмичен ХОРОСКОП - 16.10 - 22.10

Astro преди 6 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

За Девите седмицата ще бъде разумна и ползотворна, но не толкова емоционална. Това важи особено много за тези от вас, които ще трябва да решават финансови въпроси и ангажименти от подобно естество.

Вниманието ви ще бъде от огромно значение. Типично за вас е да сте прецизни в графика и възможностите си. Важно е да разпределите добре бюджета си, за да успеете да постигнете това, което искате – то е приоритетно пред ежедневните прищявки.

Единствените отклонения в строгия ви график ще се случват благодарение на любимия човек, който ще ви обръща специално внимание.

Необвързаните могат да очакват приятна изненада или неочакван флирт.

В началото на седмицата ще се наложи да останете настрана от дадена ситуация, свързана с ваш приятел. Той може би е тръгнал в погрешна посока, но това не означава, че трябва веднага да предлагате „тежките“ си съвети. Без съмнение всички преди вас са опитали да го убедят в същото. Понякога човек трябва да остане настрана и да остави другия сам да стигне до някои истини. Това важи в пълна сила по въпросите за любовта.

От сряда до петък сте продуктивни и стриктни. В края на деня обаче не забравяйте да се посветите и на най-любимите си занимания…и хора!

През уикенда опитайте нещо за първи път.

Хороскоп

Още от Astro