Седмичен ХОРОСКОП - 16.10 - 22.10

Astro преди 6 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През тази седмица ще имате време да преосмислите своите действия и постижения досега. Обмислете добре опита си още от началото на годината. Говорете с интелигентни и отворени към перспективи хора, които могат да ви дадат полезен съвет.

Периодът ще ви подари разнообразие от приятни събития, които ще се състоят с повод и без повод.

Опитвайте се да се надсмивате над живота и трудностите му. В крайна сметка, тези неща са неизбежни – поне извлечете забавното от тях.

Развитието на някои нови приятелства ще бъде интересно през тази седмица, тъй като ще успеете да проведете много дълбоки разговори с хора, които познавате отскоро. Може би те ще се окажат нови важни фигури в обкръжението ви?

В понеделник и вторник сте вдъхновени и въодушевени. Искате да търсите и откривате, да се наситите на нови емоции и приключения. Буквално летите в облаците, но това може да ви донесе интересни идеи, които иначе не биха се появили в главата ви. Ако имате възможност за пътуване, не я изпускайте.

От сряда до петък творчеството, продуктивността и романтиката са основните неща в ежедневието ви. Чувствате се по-живи от всякога. Извлечете максимума от всичко случващо се.

Уикендът ще бъде социален и динамичен.

Хороскоп

Още от Astro