Седмичен ХОРОСКОП - 16.10 - 22.10

Astro преди 6 години

Миналата седмица Юпитер навлезе в сектора на Скорпион. Това променя изцяло социалните условия, прехвърляйки тенденцията към успех и в други сфери. Сега стратегиите, перспективите и правилата на прогреса са нови и по-богати.

Юпитер, като „владетел“ на знака Стрелец, засяга образователните и културни процеси, туризма международните отношения и бизнеса. Тези обстоятелства настройват умовете ни към реформа. Скоро ще почувстваме необходимостта от промени и нови начинания.
Социалният аспект в Юпитер е много силен, затова и взаимоотношенията ни ще претърпят множество метаморфози. Много от нас ще отворят себе си повече за хората, разбирайки от колко интересни личности са заобиколени. Други, напротив, ще редуцират кръга си, тъй като ще усетят, че са допуснали твърде много персони до себе си.

Тези, които все още не са готови за бързото развитие на нещата, ще трябва да настигат процеса. Използвайте активния период, за да научите повече, да се изкачите на следващото ниво и да се развивате във всяко едно възможно отношение.

Хороскоп

Още от Astro