Следва

КВАРТАЛ ПЕТТЕ КЬОШЕТА

P!nk и красивата травма

"Beautiful Trauma" е седмият студиен албум в дискографията на певицата и е наличен на CD & винил формати от Вирджиния Рекърдс/ Sony Music в musicmall.bg

Music преди 6 години

Международната поп икона P!NK представи новия си албум “Beautiful Trauma”! Албумът излиза у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Албумът е седмият студиен проект в дискографията на певицата и е наличен на физически носител – компактдиск и винилова плоча – в musicmall.bg тук.

Днес излезе и видеото към едноименния втори сингъл от албумаBeautiful Trauma”. Режисьор на „Beautiful Trauma (Dance Video)“ е Ник Флорес с хореограф - RJ Durell! Песента е написана от P!NK и Jack Antonoff, и продуцирана от Antonoff.

“What About Us” - пилотният сингъл от предстоящия седми студиен албума на звездата е вече с над 100 милиона стриймвания по целия свят и оглави сингъл чартовете на iTunes в 26 държави, в Топ 5 в още 36 страни и в Топ 10 в още 48 в деня на премиерата. В ревю за песента, списание Rolling Stone отбелязва "..емоционален и динамичен трак, който те завладява с ударната си секция, великолепно аранжирани синтове и вокални хармонии, които разкриват потенциала на певицата".

От дебюта си през 2000г. до момента, P!nk е издала 6 студийни албума, 1 колекция с хитове, продала е над 42 милиона копия албуми, над 75 милиона сингли, над 2.4 милиона DVD албума и има 15 сингъла в Топ 10 на чарта на Билборд - Billboard Hot 100 chart . В допълнение към всичко това, тя е носител на три награди Grammy, една Daytime Emmy Award, три награди на Билборд, шест награди MTV Video Music Awards, две награди MTV Europe Awards, две награди People’s Choice Awards и през 2013-та година беше обявена от Билборд за „Жена на годината“.

Певицата има няколко световни турнета само по стадиони и напълно разпродадени по целия свят.

Миналата година P!nk издаде сингъла “Just Like Fire”, официалната песен от саундтрака към хита на Дисни – „Alice Through The Looking Glass“ („Алиса в огледалния свят“). Песента беше #1 в чарта на Билборд „Adult Contemporary“ в продължение на 6 поредни седмици, а видеото има над 155 милиона гледания.

P!nk развива изключително активна благотворителна дейност с подкрепата си към фондациите „Make a Wish Foundation“ и „Autism Speaks“, активист е и в кампаниите „Human Rights“ и „No Kid Hungry“. Тя е сред най-забележителните посланици на UNICEF.
 

More Music