Следва

MFW: Най-доброто от чантите

Dream of Joe & MyMix oт The Mall = Изненади?

This is not just a mall, this is an experience!

All fashion преди 6 години

Прекрасно е, че есента носи със себе си не само мрачно време, но и много изненанди. Поредната не закъснява. Затаете дъх...

Днес избрахме да откраднем съкровените тайни от дрешника на Ивана Александрова от Dream of Joe и да ги споделим с вас:

“Здравейте, дриймъри, днес съм ви подготвила едно много интересно видео - нови придобивки! Реших да избера дрехи за есенно-зимния си гардероб и да направя своя микс, който отразява стила и характера ми. Отбих се в The Mall и се развихрих, не само защото обичам да пазарувам и там винаги намирам любимите си брандове,
а и защото този мол е със сантиментална стойност за мен и е честа моя дестинация!”


 

Ивана добавя още: “Надявам се, че видеото ви е харесало и сте се вдъхновили за вашия гардероб за Есен/Зима 2017! Ще се радвам да ми споделите коя от дрехите, които избрах, ви е харесала най-много и какво сте си набелязали от новите колекции в The Mall!”

My mix is here! Прекрасен момент за игри, закачки и цветни моменти. Любимата ни дестинация за филмови премиери, разходки в дъжновно време и есенен флирт с новите колекции - The Mall, ни е подготвила идея - кампанията "My Mix"!

Харесваме я много, следва и защо:

Както всички добре знаем, модата не чака и не търпи отлагане. Хващаш момента и му се отдаваш, затова е и проектът MyMix. The Mall предизвиква всички ни да се гмурнем в най-новите колекции в търсене на находки и да покажем себе си на света чрез любимите ни дрехи и аксесоари. Как става това?

Взимаме нашите all time favorite придобивки, закупени оттам - може да са дрехи, аксесоари и козметика, съчетаваме ги в страхотна визия, плод на свободата, креативността, въобръжението и усещането ни за стил, снимаме и качваме в социалните мрежи с хаштага #MyMallMix! В замяна на показаното - колкото по-"наше", толкова по-добре, избранниците /всяка седмица по пет/ ще получат GIFT карта за покупки от магазинити в The Mall на стойност от 50 лв. С пълните правила на играта и първите спечелили се запознаваме тук.

Към “Предизвикай въображението си" се присъединяват и някои от популярните български модни блогъри. Музите на сезон Есен/Зима 2017 са: Полина Билоконна от PolinaSofia.com и Billyana Slaveykova - Bibons и Ивана Александрова от Dream of Joe, които споделят своите любими находки.

В Редакцията също имаме по няколко въобръжаеми комбинации, които нямаме търпение да осъществим на практика, купувайки елементите им, а междувременно нямаме търпение да се докоснем и до вашите креативни фешън идеи, като например ви засечем на буен уикенд шопинг където трябва.

Ready. Steady. GO!

More All fashion