Следва

Кратък Party наръчник: Бельото

Ожениха се тайно!

Актьорите никога не са обичали да показват интимните си отношения публично.

Celebrities преди 6 години

Ето за това, Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер вдигнаха тайна сватба сякаш от нищото.

Според клюките актьорската двойка си е казала заветното "Да" на интимна церемония в Ибиса. На щастливото събитие са присъствали най-близките на младоженците, а всичко е било пазено в тайна до последния момент.

40-годишният Майкъл и 29-годишната Алисия вече с гордост носят сватбените си халки, въпреки че категорично отказват да обявят официално, че са съпруг и съпруга.

В момента влюбените гълъбчета все още са на идиличния остров, където прекарват времето с приятели и очевидно не са планували да заминат за друга дестинация за меден месец.

Фасбендър и носителката на "Оскар" Викандер са двойка вече повече от три години. Актьорите обаче са тотално против да говорят за отношенията си пред медии и пазят връзката си далеч от публичното пространство.



More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.