Следва

Джерард Бътлър е в болница!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТАМ: Behind the golden mask на 21-ви, събота

Четвъртък е, седмицата е към края си, а от главите ни не излиза мисълта за събота! 

All About Life преди 6 години

Ок than, измиваме с едно движение на памучния тапон умората и нищо-не-ми-се-прави-щот-не-ми-е-интересно израза на лицето си, слагаме нова дреха, чорап на мрежа, червило в много тъмен пърпъл, и отиваме там, където умеят да събуждат.
 
Избираме дата, естествено, напълно конкретна. 21-ви този месец, свещена събота, и пишем огромен кръст на досадата, фиксирайки клуб Carrusel като мястото, а Claptone като витаминната бомба за съживяване.

Вечно скрит зад златна маска, с неразгадана самоличност, артистът на берлинския лейбъл Exploted e тук, за да разлюлее и най-предубедените с ударна доза любопитство и възторг от загадъчността. Подозираме, че е адски хубав, защото музиката му е такава! 

Стартира през 2012 и оттогава този златен Claptone е едно от големите имена на електронната сцена! Борави съвършено с различни стилове и музикални елементи, аранжиментите му са неповторимо добри, респективно се превръщат в световни хитове, задържайки се в чартовете седмици наред. "No eyes", "Cream", "Shook", "United" са част от перлите в короната му, познати на хората с отношение.



Claptone е в топа на листите на BBC Radio 1, Mixmag и Beatport, печелил е безброй награди, сред най-престижните е тази за продуцент на годината и цялостно творчество през 2015 г.!

Заслужено печели и голямата награда за 2017 година - категория - HOUSE, от таз годишните награди DJAwards - Electronic Music Awards - Ibiza, които се проведоха на 26 септември.

Спираме със  "загадъчната" тирада и просто отиваме на the ultimate партито в събота. За тези, които имат въпросителни относно кореспондиращия си мистичен outfit за събитието, клуб Carrusel e подготвил 100 златни маски от личния мърчандайз на Claptone, за които лично ние много ще се стараем да придобием. Т.е. ще сме от първите.

Припомняме: незабравими, мистични, магични ще сме заедно тази събота - 21-ви октомври, в компанията на Claptone в оазиса на Carrusel.

Останалата информация е на официалната страница във Facebook.

More All About Life