Следва

Всичко хубаво започва с COCO!

L’Oreal Paris е x3. Мисия здрава коса!

Invest in your hair, it's the crown you never take off.

Hair преди 6 години

Чудили ли сте се някога как Рапунцел има толкова хубaва коса? Не, това, че е герой от анимация не е задоволителен отговор. Щом тя може да има, и ние можем! Не е честно иначе... Ние в редакцията влагаме време и енергия, за да разнищим всичко до последния детайл по темата, до последното коренче, а отговорът е грижа, постоянство и отдаденост. Да, точно така! Косата е претенциозна съпруга, която винаги иска нещо. Хубавото обаче е, че невинаги иска нещо ново. Свикнала си е на едно и на него си държи, просто го иска малко подобрено. Иска L’oreal Paris
 

Всеки от нас си има поне по един любим техен продукт, който е константа в ежедневието. Най-хубавото е, че през годините този наш фаворитен артикул става все по-добър и по-добър, благодарение на отдадеността на бранда. Затова ви събрахме и тук сега. Искаме да ви подшушнем за най-новата иновация в семейството на Лореал. Става въпрос за серията L’Oréal Paris Elseve и по-конкретно “Arginine Resist x3”. Комплектът се състои от шампоан, балсам и маска. Към досегашните вълшебни съставки - арган и протеин, се прибавя и витамин B3, който подпомага растежа на косата, възстановява и намалява омазняването, а в маската е добавен и Биотин, който поддържа нормалното състояние на косата и скалпа.

Ако трябва да обобщим всичко казано до момента - по-добре няма накъде, макар и да сме сигрурни, че марката съвсем скоро ще ни зарадва с още по-нови и подобрени предложения. Не спират да ни изненадват! И ние не спираме да ги обичаме! Не спирайте и вие! С бясна скорост към магазина и с после под душа с мелодия на уста и свежест в косата.

“Arginine Resist x3” - синоним на здрава, силна и блестяща коса!


 

More Hair