Следва

Потвърдено! Меси татко на бебе номер 3!

Петте любими на Гери Турийска

TV series sound...

Celebrities преди 6 години

Гери Турийска е позната за повечето от вас като писател, музикант и радиоводещ! Създател на така любимата "Пощенска кутия за приказки", която лично ние "отваряме" при всеки удобен момент!

Днес се срещаме с русото "еnfant terrible" или по-конкретно с нейните любими тракове от сериали - защото животът на всеки от нас се нуждае от саундтрак, нали така?


Разполагаме се удобно на дивана със слушалки в уши, с вкусно Somersby в ръка и си спомняме за лятото горещо, наслаждавайки се на 5-те любими на Гери Турийска!
 

True blood - Сериал със съмнителни качества, но страхотна заглавна песен. В плейлиста ми е от години.

Suits - Обичам този сериал. Ще цитирам един от коментарите в youtube "Имам чувството, че колкото по-дълго слушам тази песен, толкова по-успешен ще стана".




The big bang Theory - Да, има и втори и трети куплет!



The Sopranos - Гледах го доста отдавна, но песента все още ми звучи секси.



How I met yоur mother - Е, не е "Friends", но беше готино шоу.


И всичко това на по глътка плодово и адски вкусно Somersby Нар! Cheers!


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.