Следва

Сиво минало, оранжево бъдеще. Прераждането на паметника 1300 г. България

Relax гид в летните горещини

Новото списание Relax & Spa Theory е твой гид в търсенето на бленуваната почивка, удоволствието във всичките му форми, развлечението и забавата в свободните дни и часове...

Events преди 14 години

Новото списание Relax & Spa Theory е твой гид в търсенето на бленуваната почивка, удоволствието във всичките му форми, развлечението и забавата в свободните дни и часове.

Когато навън слънцето подканва към топлия пясък, прохладата на морския бриз и разхлаждащите коктейли по кокетните кафенца и барове по плажа, Relax & Spa Theory допринася за твоето лятно безгрижие, докато се разхождаш между лъскавите му страници. Ако искаш да се почувстваш на крачка от плажа и да се заредиш с лятно настроение и усмивки, Relax & Spa Theory има нещо точно за теб – „Усещане за море” и „Софийски оазис” предлагат летни дестинации за работещите момичета и момчета и то в центъра на града. Relax and Spa Theory ти предлага най-доброто от лежерната до динамичната почивка селектирано специално за теб между кориците на обновения летен брой.



Там ще откриеш интересни факти и предложения, които да приложиш в офиса или вкъщи, докато чакаш заветния момент до началото на отпуската. Екстремните спортове, вдигащи адреналина, също са свежо решение и ефикасен начин да се отървеш от градския хаос и нажежения климат на столицата. Има по нещо за всеки – за любителите на кроткото излежаване под слънчевите лъчи – предложения за интересни четива, за лудите купонджии пък – решение на дилемата „кой няма да пие тази вечер, за да кара колата”.

Свежите предложения за развлечения, разкрасяващи, SPA процедури и вдигащи адреналина спортове, предлагат най-доброто за търсещите наслада и удоволствие от почивката и забавлението.



Разгръщайки страниците на Relax & Spa Theory, ще попаднеш на най-модните и свежи заведения за срещи и горещи летни купони под звуците на хитовете на лятото. Без спор, списанието ще те грабне и със статии за най-голямото ни изкушение – да се поглезим с приятна компания на приятно място, а какво по-хубаво от това да се откъснеш от ритъма на забързаното ежедневие и да изпаднеш в безтегловност и наслада от разкрасяващите процедури и излежаването под дебелата сянка в някой от родните SPA хотели. За онези, които предпочитат чуждестранни дестинации, има любопитни факти и предложения, които ще ти покажат интересни дестинации от SPA point of view.



Съветите и интересните статии свързани със здравето, модата и любопитни факти, вълнуващи всеки един от нас, могат да бъдат изключително полезни за любознателните читатели.

Освен добър съветник, Relax & Spa Theory може да бъде и твой гид – на последните му страници ще откриеш най-подходящите места за RELAX, SPA, танци, спорт, забавление и добро настроение. От списанието са помислили и за чуждестранните почитатели на българските курорти и привлекателни дестинации – резюмето на английски, им дава шанса да бъдат част от цветния и летен брой на лятното Relax & Spa Theory.

В Relax & Spa Theory има по нещо за всеки, като почивката и развлечението са основните виновници за създаването му. То ти предлага онова, което искаш и намира онова, което търсиш – разлисти го и ще се увериш.

В броя:
Името на розата и Светът на розата
Релакс в работен ден
Релакс според зодията
По усмивката посрещат – фасетите
Бижу в естетичната медицина
Огнена салса
Да се хванем за зелено – близо до София
Софийски оазис
Лято в Сандански и Спа в троянския Балкан
На север от Варна
Ах, Италия ...
Спа лято в Австрия
Сватба без граници
Лятна приказка
Стиска ли ти? – история за новия тийм билдинг
Резюме – английски език
и много други...

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?