Следва

МFW: Най-доброто от аксесоарите

Fashion battle: Fake fur

Габриела VS Филип

All fashion преди 6 години

Тема на моден дебат тази седмица е кожата с косъм, която категорично извоюва своето място сред street style worthy елементите на сезона. Дали под формата на обемно палто в монохромен тон или пък заковаващ погледа цветен аксесоар, нашите редактори се изправят в креативен двубой, който изглежда така:

Габриела
Първата ми асоциация с кожа с косъм неминуемо е дългото палто, колкото по-обемно, толкова по-добре. Тоналната визия пък мисля, че много ще приляга на едно подобно изпълнение - за целта се спирам на кафявата топла гама от глава до пети. Освен невероятното палто, което заема главна роля в днешния аутфит, добавям една фина слип рокля от красиво движеща се коприна, както и чифт ретро обувки с нисък ток. Финалният щрих пък идва под формата на големи сребърни обици с подчертано винтидж тон.

Палто Suzanne Rae 1428 лв.
Рокля Base Range от 435 лв. на 217 лв.
Обувки By Far 705 лв.
Обици Regal Rose 62 лв.
 

Филип

 

Valentino срещу Prada - Романтика и street авангардност. От пера до кожа с косъм, Prada Fall '17 включва плюшени текстури и много експериментални материи в името на естетиката и визуалната провокация за моден ексхибиционизъм.

Чанта e изработена в Италия от тонално-червена козина и кожа. Светлосинят интериор приковава абсолютно всеки поглед в нея, а артистичните кецове на Valentino, изработени в Италия, от гладка бяла кожа и ултра фешън плюшен детайл.

Червената приятелка я намираме тук>>>.

A кецовете here>>>. 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.