Следва

"Един покварен ум..." и още от Бокачо

Иновациите, които променят света

Иновациите, които променят света, започват със смели мечти

All About Life преди 6 години

Ако се чудите какво точно ви е липсвало досега, то ние мигновено ви даваме кратък, лесен и съвсем достъпен отговор на въпроса - смартфоните, които идват, за да ни отведат в бъдещето на мобилните технологии - Huawei Mate 10 и Huawei Mate 10 Pro.

Новите Huawei Mate 10 и Huawei Mate 10 Pro ни позволяват да навлезем в новата ера на мобилните технологии. Устройствата с първия в света Kirin процесор с изкуствен интелект осигуряват по-бързо и персонализирано мобилно преживяване.

„С навлизането в ерата на интелигентността, изкуственият интелект вече не е някакво отнесено понятие, а нещо, което се вплита в ежеднения ни живот. Изкуственият интелект може да обогати потребителското изживяване, да предостави ценни услуги и да повиши производителността на продуктите“, са думите на Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group.

Питате се с какво повече биха могли да ни изненадат от Huawei? И ние бяхме в недоумение, но серията Mate неслучайно е серията смартфони от бъдещето, предоставяща ни услуги от непознато високотехнологично измерение.

Освен иновативния си процесор, смартфоните продължават традицията на предходниците си за изключителна производителност и дълъг живот на батерията. Невероятно, но камерата на Mate и Mate Prо е дори по-добра от тази на предните модели на Huawei. Изключително прецизната Leica Camera технология е заменена от подобрената Leica Dual Camera, която предлага интелигентна фотография, включваща базирано на изкуствен интелект разпознаване на сцената и обекта в кадър, както и базиран на изкуствен интелект „боке“ ефект.

Финото тяло с 3D Glass дизайн и Huawei FullView дисплей, с почти невидима рамка е причината за стилния и елегантен модел на Huawei Mate серията. За да допълва личния ни стил перфектно, смартфонът от ново поколение идва и в няколко различни цвята.

За още по-голям ефект към пакета вече изпитани функции на Huawei, иновации от бъдещето и стилната визия, прибавяме и три нови аксесоара: EnVizion 360 Camera, SuperCharge™ Power Bank и  Smart Scale.

Първата нова придобивка, 360-градусовата камера EnVizion 360, прави снимки с 5К резолюция и 360-градусови видеа в резолюция 2K в много различни режими, за да може да запазим любимите си моменти възможно най-автентични.

Huawei знае колко важна е допълнителната батерия в забързаното ни ежедневие и ни предоставя иновативната външна батерия Huawei SuperCharge Power Bank, a Smart Scale следи и анализира информация за здравето на притежателя си.

С всичките си изброени функции Huawei доказва, че не само помага на притежателя си, но и се грижи за него - за спомените, за цялостния стил, та чак до здравето.

 

 

HUAWEI Mate 10 ще влезе в продажба в края на октомври в повече от 15 страни и региони като Испания, Обединените Арабски Емирства, Саудитска Арабия, Малайзия, Сингапур и Австралия. Продажбите на HUAWEI Mate 10 Pro ще стартират от средата на ноември в повече от двадесет държави, сред които Франция, Германия, Италия, Обединените Арабски Емирства, Саудитска Арабия, Малайзия, Сингапур и Тайланд. PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 10 също се очаква в средата на ноември. 

More All About Life