Следва

Ето кога ще се роди кралското бебе

Почина Андрония Попова - Рони, от "Насекомикс" и "Сентиментал Суингърс"

Един ангелски глас полетя към небето...

Celebrities преди 6 години

На 16. Х. 2017 г., понеделник сутринта, след достойна борба с коварна болест, си отиде огромният Великан, малкото Джудже - Андрония Попова - Рони!

Винаги усмихната, безкрайно чаровна, много талантлива, МАЙКА на две деца, певица, инструменталист, преподавател и приятел. Страхотен ЧОВЕК!

Работи като композитор и изпълнител в много български и международни театрални постановки, кино и телевизионни филми и най-вече музикални албуми за пораснали и деца.

Преподавател в НМУ "Любомир Пипков", в специалност поп и джаз. През годините участва в създаването на няколко групи, от които най-основна и знакова за нея е "Насекомикс", с която записва два студийни албума с авторски музика и текст, признати от критика и публика в целия свят! Както и нашумялото през последните години суинг-джаз трио "Sentimental swingers".

Поклон пред таланта и човечността на Рони! Ще я изпратим от земния й път в събота, 21-ви октомври, от 15:00 ч., в храма "Св. Седмочисленици".

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.