Следва

It's here! Колекцията на Джиджи & Maybelline

Всичко хубаво започва с COCO!

Oh, girls just wanna have fun...

Beauty News преди 6 години

Да си жена е дар, за който полагаме грижи целогодишно и мисия, към която се отнасяме с финес и деликатност. Всяка от нас има нужда от онези два, може и малко повече часа на седмица, с които си благодари за всичко, което постига...

Ние в Редакцията сме COCO момичета! Чудите се какво е това? Настанете се удобно:

Имало едно време COCO, в които градските принцеси, включително и ние, всичките шест кокони от творческия хаос на View Sofia, обожаваме да се превръщаме в свои по-красиви версии. А вие къде го правите?

Вместо отговор от вас, малко от нас и малките ни задкулисни тайни или защо точно COCO dry bar & COCO nail house?

Всичко започва с локацията... Намират се в кв. Изток, до метростанция Жулио Кюри, далеч от целия градския шум. Нищо не предвещава спокойствие, така както липасата на трафик... Това е само началото...

Не само ние сме COCO момичета, а и целият екип, който работи там. Шепа невероятно симпатични девойки със заразителни усмивки и позитивни вибрации. Престоят там е като среща с добри приятелки - не само си тръгваш разкрасен, но и опиянен. Салоните разполагат с едни от най-добрите маникюристки и коафьори по дължините на града. Най-хубавата част е, че са разделени в два съседни обекта, така че ако сте там само за изящни ръце и щастливи крачета, то спокойствието ви няма да бъде нарушено от натрапчивия шум на сешоара. Както се и предполага, разполагат с богата палитра от цветове и техники за постигане на перфектната визия на ръцете и краката - не просто маникюр или педикюр, а цялостна СПА терапия, подходяща за настъпващите студени месеци. Най-добрата грижа, която можете да си подарите и перфектната доза хидратация на кожата.

Ако ръцете са визитните картички на една жена, то самочувствието идва от косата. Салоните COCO dry bar предлагат най-прецизни грижи за косата. Овен терапиите, специално препоръчани според нуждите на всяка, колористите са трендсетъри - откриват нови светове и ги изследват, за да ги преживеем още преди някой да ни е разказал за тях. Подаряват онази глътка свежест, от която се нуждаем в ежедневието. Няма как да не споменем и наличето на едни най-качествените и пречистени професионални продукти в България, които, съчетани с опитните ръце на екипа, творят чудеса.

Всички знаем, че със смяната на сезоните се сменя и гардеробът ни, а понякога и настроението. Нищо не помага по-добре за позитивните вълни от грижата за себе си и деликатната промяна във визията. Отделете времето, от което имате нужда. Отпуснете се в ръцете на COCO dry bar & COCO nail house и станете едно от COCO момичетата. Следвайте вашия собствен усет и превърнете трендовете във ваш съюзник, интерпретирайки ги по най-добрия начин. Лично, с отношение, финес и безкрайно добър краен резултат.



До следващото COCO, момичета!


 

More Beauty News