Следва

Моден ексхибиционизъм: Бежово-розовата гама!

Фиби Файло напуска Céline?

WHAT?!?!

All fashion преди 6 години

Многобройни източници твърдят, че централата на модната марка вече интервюира дизайнери, които да заменят творческия директор на Céline Фиби Файло.

Престижният лейбъл обаче категорично отрича, че отказването на британката от главния пост предстой. В началото на годината дори се публикува официално твърдение, което гласеше, че Файло е тотално отдадена на Céline и не обмисля промени в творческия си живот.


Въпреки това добре запознати източници твърдят, че до края на годината креативният директор ще се оттегли и е силно вероятно да бъде заменена от Natasa Cagalj заради еднаквата им естетика.

Ние пък категорично се надяваме слуховете за напускането на Файло да се окажат тотално грешни, защото последната колекция за Пролет/Лято 2018 на дизайнерката, представена в Седмицата на модата в Париж, беше повече от божествена... а и не само тя!

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 4 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.