Следва

Моден ексхибиционизъм: Бежово-розовата гама!

Фиби Файло напуска Céline?

WHAT?!?!

All fashion преди 6 години

Многобройни източници твърдят, че централата на модната марка вече интервюира дизайнери, които да заменят творческия директор на Céline Фиби Файло.

Престижният лейбъл обаче категорично отрича, че отказването на британката от главния пост предстой. В началото на годината дори се публикува официално твърдение, което гласеше, че Файло е тотално отдадена на Céline и не обмисля промени в творческия си живот.


Въпреки това добре запознати източници твърдят, че до края на годината креативният директор ще се оттегли и е силно вероятно да бъде заменена от Natasa Cagalj заради еднаквата им естетика.

Ние пък категорично се надяваме слуховете за напускането на Файло да се окажат тотално грешни, защото последната колекция за Пролет/Лято 2018 на дизайнерката, представена в Седмицата на модата в Париж, беше повече от божествена... а и не само тя!

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.