Следва

Един ден в streetstyle детайли. От Русия с... ЛЮБОВ!

Моден ексхибиционизъм: Бежово-розовата гама!

Beige VS Powder Pink...

All fashion преди 6 години

Писна-ни-от-черно!

Ама наистина! Дрешникът ни е префрашкан от тъмни нюанси... И сякаш на пук на есенното време, днес всяка една от нас е решила да заложи на по-меки и женствени нюанси. С две думи: събрахме едно симпатично модно, редакционно съвпадение - 2 VS 2. Отборът на бежовите и отборът на розовите.

Защо и как - в редовете по-долу:


Габриела
Бежово-кемъл тоновете попадат сред категоричните ми фаворити що се отнася до цветовата гама на моя гардероб. И ако идеята за абсолютен монохром през целия есенно-зимен сезон не ми се струваше прекалено скучна, то всеки един елемент щеше да ми е в тази гама. Но пък така не става, затова комбинирам бежовия пуловер и кемъл кюлотите със семпли черни аксесоари.




Диана
Провокативната нотка във визията ми е нещо, на което винаги се спирам когато не знам какво да облека. Внася акцент и разчупеност, и към най-семплите облекла. Цветът ли? Директен сблъсък на невинността с провокацията!

Цветина
Полата я взех още преди два месеца и ето, че дойде нейният заветен час. Прекрасна е, въпреки че е втора ръка и очевидно е от детската линия на Zara. Oversize пуловерът е дългогодишната ми есенно-зимна любов - имам го вече сякаш от векове, и се постарах да купя всичките възможни разцветки. Двата елемента от визията ми си кореспондират по един много чаровно-закачлив начин, който ми носи привкус на захладняващи летни вечери, а не на наближаващ ноември. Розово ми е днес... розово и много мечтателско!




Йоанна
Обичам бежовото. Избирам го днес и във всеки друг удобен момент! В случая съчетавам този нежен нюанс с деним и кецове в подобни цветове.

More All fashion