Следва

Един ден в streetstyle детайли. От Русия с... ЛЮБОВ!

Моден ексхибиционизъм: Бежово-розовата гама!

Beige VS Powder Pink...

All fashion преди 6 години

Писна-ни-от-черно!

Ама наистина! Дрешникът ни е префрашкан от тъмни нюанси... И сякаш на пук на есенното време, днес всяка една от нас е решила да заложи на по-меки и женствени нюанси. С две думи: събрахме едно симпатично модно, редакционно съвпадение - 2 VS 2. Отборът на бежовите и отборът на розовите.

Защо и как - в редовете по-долу:


Габриела
Бежово-кемъл тоновете попадат сред категоричните ми фаворити що се отнася до цветовата гама на моя гардероб. И ако идеята за абсолютен монохром през целия есенно-зимен сезон не ми се струваше прекалено скучна, то всеки един елемент щеше да ми е в тази гама. Но пък така не става, затова комбинирам бежовия пуловер и кемъл кюлотите със семпли черни аксесоари.
Диана
Провокативната нотка във визията ми е нещо, на което винаги се спирам когато не знам какво да облека. Внася акцент и разчупеност, и към най-семплите облекла. Цветът ли? Директен сблъсък на невинността с провокацията!

Цветина
Полата я взех още преди два месеца и ето, че дойде нейният заветен час. Прекрасна е, въпреки че е втора ръка и очевидно е от детската линия на Zara. Oversize пуловерът е дългогодишната ми есенно-зимна любов - имам го вече сякаш от векове, и се постарах да купя всичките възможни разцветки. Двата елемента от визията ми си кореспондират по един много чаровно-закачлив начин, който ми носи привкус на захладняващи летни вечери, а не на наближаващ ноември. Розово ми е днес... розово и много мечтателско!
Йоанна
Обичам бежовото. Избирам го днес и във всеки друг удобен момент! В случая съчетавам този нежен нюанс с деним и кецове в подобни цветове.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 3 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.