Следва

България е домакин на европейската конференция по муковисцидоза

Какво е това, Бионсе???

Отдавна не бяхме виждали Бионсе ... така!

Celebrities преди 6 години

Егото на Бионсе до такава степен е ударило тавана, че певицата си позволява да се появява на червения килим в най-нелепи стилистични комбинации.

Поредната й публична изява стана повод, изпълнителката отново да демонстрира превъзходството си чрез изумрудената дълга рокля, очертаваща пищните й форми повече отколкото би ни се искало, комбинираната с разточителен лилав кожен аксесаор и блестящ клъч.

Не сме сигурни творческа криза, следродилна депресия или крещяща нужда от внимание предизвикват певицата да прибягва до абсурдни модни комбинации и фотосесии, на които да позира като Дева Мария, но би било много добре, това да свърши в най-скоро време и Бионсе отново да ни радва с това, което прави най-добре, а именно - музика! 

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.