Следва

PFW: Най-доброто от чантите

Романтиката на ERDEM x H&M отвя Холивуд

Ах, тези флорали... Ах, тази вековна буржоазия...

Runway преди 6 години

Колекцията ERDEM x H&M бе представена официално с модно шоу в Лос Анжелис снощи. Кирстен Дънст, Кейт Босуърт и Зендая бяха само част от звездните лица, които преди броени часове влязоха във магичния свят на ERDEM-овите флорали в историческия женски клуб „Ebell“.

Клубът бе преобразен в английска ботаническа градина, пълна с очарователни растения, които оформиха модния подиум. Моделите, сред които легендарните Малгожа Бела и Алек Век, представиха колекцията ERDEM x H&M пред публика, пълна със знаменитости, влиятелни личности и представители на модната преса от цял свят.



Артистичният гримьор Исамая Френч пък се погрижи за грима и визията моделите, взели участие в шоуто, използвайки продукти от линията H&M Beauty.



Колаборацията между модната къща и шведската марка за бърза мода ще дебютира на 2 ноември в избрани магазини на H&M в цял свят. В България колекцията ще открием от 10:00 часа в магазин H&M Витоша 6 в София, както и онлайн на hm.com от 11:00 часа.

Цялото дефиле в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.