Следва

David Bowie

PFW: Най-доброто от чантите

Baby come to me...

All fashion преди 6 години

На финалната права сме! Минахме по света, видяхме, обсъдихме! Остана още малко докато сложим край на нашето пътуване по модните подиуми в търсене на перфектните детайли и аксесоари за далечната, уви, пролет. Хубавото е обаче, че имаме предостатъчно време да набавим необходимото от списъка и да сме ослепителна визия при посрещането на първите топли лъчи.

За днес сме ви подготвили топ чантите от Париж, а за утре - черешката на тортата - аксесоарите!

Всичко горе в галерията >>>

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 3 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.