Следва

Петъчен БЛИЦ: Никола Стоянов

Дизайн за вдъхновение: Rockstar

Slow dancing in a burning room...

All About Life преди 6 години

Петолиние с ноти на живот, неизписани докрай.

Последен етаж с нежни слънчеви лъчи - всяка сутрин в Позан, Полша. Листове и поп-рок на пода до китарата в коридора, хвърлени в сенките на миналото, което ни преследва. Джон Мейър за деконцентрация от виновната вечер на пухкавото бяло в спалнята стая.

Острилка и 6HB молив в ръката, отново и отново, кафе-чай, чай-кафе, отваряме и затваряме геометрично стъклените "прозорци" на бялата секция, напомняща на мемоарен саркофаг на емоционалните ни преживявания през лятото, близки до романтичната болест-любов.

Защото там намираме ръкопис, който всяка вечер удобно настанени на дивана четем и винаги ни вдъхновява да излезем на терасата и да мечтаем, ей там далеч!

Копнежът за създаване на балада неизпята, надежно продължава...

Цялото това божествo събрано между няколко стени в галерията горе>>>

 

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 2 дни

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.